Floden der løb baglæns

Floden der løb baglæns

ForsideØrnefloden strømmer stor og brusende ned gennem klippeøens mægtigste dal. Menneskene langs floden lever i fred og harmoni. Historiefortælleren Dan vandrer langs floden og underholder alle med sine fortællinger. Pigen Lola, der lever i flodbyen Grong, har evnen til at se gennem drømme. Hun ser flige af en uhyggelig virkelighed.

Historiens hjul drejer, og en dag begynder en ældgammel profeti at gå i opfyldelse. Ondskaben vokser i det kolde nord. Troldmanden Kahr skaber ni morderiske søslanger og sender dem mod klippeøen. Uhyrerne spreder død langs kysten, og befolkningen søger sikkerhed længere inde i landet.

Mens død og kaos hærger landet, samler en umage flok af handelsfolk, fiskere, tempelriddere og jægere sig omkring den muntre flodskipper, Harac. Vil det lykkes for dem at vende skæbnens hjul? Kan det overhovedet lade sig gøre uden guddommelig indgriben? Og kan floder virkelig løbe baglæns?

ISBN 978-87-92036-05-6
Sider: 156

Køb bogen her…

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*