Uddrag af lektørudtalelse på Dødbringende Slim 1 og 2

Uddrag af lektørudtalelse på Dødbringende Slim 1 og 2

Anvendelse/målgruppe/niveau

Drenge, der har knækket læsekoden, får her en anderledes historie, der minder lidt om Ninja-turtlerne. Selve forsidens lidt tegneserieagtige udseende vil straks fange målgruppens (8-10 år) opmærksomhed.

Beskrivelse

Parret Jensen og Svarer, der bl.a. kendes fra Drengen i tågen, har lavet en ny serie om Karatekatten Kaja på eventyr, hvor Maskemands gåder er første bind og denne titel i 2 bind følger op.

Grønt slim spreder sig på mørke steder og skaber død efter sig. I et dyreunivers er pindsvinet Stikkegrisen vægter og skal sørge for ro og orden. Han bliver det første offer for den grønne masse. Hemmelige Mac, en overvægtig bulldog, aktiverer resten af grppen med ninjahunden Nalle og karatekatten Kaja. De går sammen med hundekoblet fra Kokosstræde fra tidilgere bind og får bekæmpet slimet. Sprogligt rapt fortællende med en del dialog. Åben sats, hvilket letter læsbarheden.

Samlet konklusion

Fin og underholdende historie for målgruppen 2. – 4. klassetrin, som gerne vil have action uden at bogen bliver alt for tyk. Anbefales på linje med tidligere titel til børnebiblioteket og skolens læringscenter til fritidslæsning.

Karsten Boll

 

 

Læs mere om Maskemands Gåder  – Karatekatten Kaja på eventyr  – her…

Køb Maskemands Gåder her….

 

Læs mere om Dødbringende Slim 1 og 2 – Karatekatten Kaja på eventyr  – her…

Køb Dødbringende Slim her…

Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*