Uddrag af lektørudtalelse – Spacey og Rumvæsenet

Uddrag af lektørudtalelse – Spacey og Rumvæsenet

Kort om bogen

Stevie er vild med alt, hvad der har med rummet at gøre. Han har en raket-hule i et træ i haven, hans hund hedder Yoda, og han har lavet sin egen rum-hjemmeside. Han tror, at han ved det meste om rummet. Humoristisk spænding for 8-12-årige.

Beskrivelse

Stevie, 10 år, får en dag uventet besøg af et lille, grønligt væsen fra det ydre rum, nærmere bestemt af Ziggy fra planeten Snyf. Ziggy rejser rundt for at lære om andre væsner, især om dyrene, for menneskene er både for ukloge og for farlige. Nu er Ziggys rumskib gået i stykker, og de må have hjælp fra Stevies onkel Elmer, som kan reparere alt.

Vurdering

Herlig og veloplagt historie – sjov og godt fortalt. Og ganske original.

Andre bøger om samme emne/genre

Der findes flere skønlitterære historier om rumvæsner for aldersgruppen, fx Einspors “Ali Zongo-serie” og Applegates: Invasionen, som dog ikke er ligeså sjove, som denne. I humoristisk fortællestil minder bogen her især om nogle af Michael Jensens andre bøger, især serien “En sag for Blodhunden”.

Til bibliotekaren

Anbefales anskaffet til fornøjelseslæsning og læsetræning – ikke mindst for læsetrætte drenge.

 

Jesper Houltoug

 

Læs første kapitel af Spacey og Rumvæsenet her…

Køb bogen her…

Etiket: , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*