Sumptroldene i Dunkelmosen 1, 2 og 3

 

Sumptroldene-1-72

Ude i Dunkelmosen findes en nedgang til sumptroldenes verden. Sumptroldene lever under jorden, fordi de frygter den onde Onkel Dunkel og hans Blodryttere.

En dag beslutter de tre ungtrolde, Gnalle, Fjalle og Pløk, at de vil trodse farerne. De keder sig. De vil opleve alt det fantastiske derude. Men… de ved ikke, hvor stor fare de udsætter sig for. De får brug for hjælp.

Hvad sker der, når man danser troldemavedans?
Hvem kan hjælpe ungtroldene?

ISBN 978-87-92036-27-8
Lix: 23

Sider: 32

 

Køb bogen her…

Sumptroldene-2-72

Sumptroldene Gnalle, Fjalle og Pløk kontaktes af den hemmelighedsfulde troldmand, Valdemar Natogdag. Han vil hjælpe dem med at komme ud og opleve verden. Til gengæld beder han de tre ungtrolde om hjælp.
Valdemar vil befri den legendariske sumptrold Frizzy, der holdes fanget på det skumle slot, Dunkelwald.
Hvilke farer lurer derude? Rider Blodrytterne virkelig på kæmpe-flagermus, og kan man overhovedet klare sig mod dem?

ISBN 978-87-92036-28-5

Lix: 21

Sider: 36

 

Køb bogen her…

Sumptroldene-3-72

Vores fire troldevenner nærmer sig det endelige opgør med Onkel Dunkel. Sammen uddeler de skallesmæk til blodrytterne. Pløks dumhed bringer ham endnu engang i livsfare, da han falder i den magiske å, der løber gennem Dunkelmosen.
Vil det lykkes for Gnalle at redde den fjollede ungtrold? Hvordan slipper man over voldgraven, der er fuld af blodsugende igler? Og er Frizzy stadig i live?
ISBN 978-87-92036-29-2

Lix: 24

Sider: 40

 

Køb bogen her…

Mærker: ,
Udgivet i Alle Posts

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>