Uddrag af lektørudtalelse på De Blodsugende Monsterigler

Uddrag af lektørudtalelse på De Blodsugende Monsterigler

Anvendelse/målgruppe/niveau

Her kommer nummer 5 i serien – En sag for Blodhunden, der fortsætter i samme tone og med samme hovedfigurer, som de foregående, men ellers sagtens kan læses selvstændigt. Historien retter sig hovedsaglig mod de 9-12-årige, der får sig et uforpligtende hygge-gys med ironisk undertone.

Beskrivelse

Som i de andre bøger om blodhunden er tonen og stilen sjov, ironisk og underspillet med hovedfokus på fortællingens opbygning og særlig vægt på persontype-tegningerne. Det gælder især de gennemgående figurer: Kommissær Flint,

historiens helt Rhesus B i fantastiske forklædninger og overskurken Morpheus, der som sædvanlig mest udtænker sine ondskabsfuldheder i baggrunden. Illustrationerne understøtter fint den ironiske blanding af gys og pjat.

Samlet konklusion

Fart over feltet, skægge persontyper og en skæg dialog. Uforpligtende og lidt fjollet underholdning i højt tempo.

Jesper Holtoug

 

Læs mere om De Blodsugende Monsterigler her…

Køb bogen her…

Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*