Uddrag af lektørudtalelse på En Djævelsk God Guitarist

Uddrag af lektørudtalelse på En Djævelsk God Guitarist

Anvendelse/målgruppe/niveau

Denne humoristiske gyser er en omskrivning af Goethes klassiske fortælling om Faust. Bogen kan læses af børn mellem 10 og 13 år, men samtidig også sagtens læses af ældre aldersgrupper. Det er en god fortælling med både gys og humor, som appellerer tl mange aldersgrupper. Bogen kan læses som lystlæsning, læsetræning eller ved arbejde med klassikerlæsning.

Beskrivelse

Vi følger drengen Zeb, som drømmer om at blive en guitargud, men spiller så elendigt, at han er ved at blive smidt ud af sit band. Djvæelen tilbyder Zeb en aftale, som kan gøre Zeb til en guitargud. Men aftalen har sin pris.

Sammenligning

Der er skrevet rigtig mange letlæste gysere for børn og unge læsere. Denne bog adskiller sig fra de øvrige via sin humor og sit plot baseret på en klassiker.

Samlet konklusion

Sjovt gys og god fortælling.

 

Læs mere om En Djævelsk God Guitarist her…

Køb bogen her…

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*